Ψηφιακοί στόχοι για το 2017

  • English
  • Ελληνικά

Ψηφιακοί στόχοι για το 2017

digital-marketing-2017

Tο νέο έτος ξεκίνησε δυναμικά και για αυτό ήρθε η ώρα να θέσουμε κάποιους στόχους για την ιστοσελίδα σας και την ψηφιακή στρατηγική του 2017. Το να θέτουμε από την αρχή της χρονιάς τους στόχους της ψηφιακής οντότητας της επιχείρησής μας κάνει άμεσα πιο αποτελεσματικούς και δημιουργικούς. Τα παρακάτω infographic θα μας βοηθήσουν να έχουμε always in mind συμβουλές do και don’ts για το νέο έτος.

Κάποια highlights από το infographic που ακολουθεί:


1. It’s All About Data
Τα δεδομένα μιλάνε και μας λένε όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε σχετικά με την ψηφιακή συμπεριφορά μας. Η χρήση και επεξεργασία  των analytics μας βοηθά να επανασχεδιάζουμε με πραγματικά δεδομένα.

2. Όταν οι άλλοι μιλάνε για το τι εμείς μιλάμε για το που.
Το 2017 το GBS – Based SEO θα μας απασχολήσει ακόμη περισσότερο.

3. Content is the King
To έχουμε ξαναπεί και λογικά μέσα στο 2017 θα το ξαναπούμε, το content είναι ένα από τα δυνατότερα χαρτιά ενός website. H σωστός σχεδιασμός της στρατηγικής content από έμπειρους επαγγελματίες μπορεί να φέρει πολλούς περισσότερους επισκέπτες στο site σας.

4. Social and Social
To να διαφημίζεις την δουλεία σου μπορεί να μοιάζει απαραίτητο το να βρεις όμως το σωστό τρόπο για να το κάνεις είναι ακόμη πιο απαραίτητο.

5. Τweet Tweet
Η δημοσιογραφία και ταυτόχρονα η διαφήμιση αλλάζει συνεχώς,  η προώθηση μέσω και από άλλες social media  πλατφόρμες δημιουργεί δυνατή ψηφιακή ταυτότητα