Το τρίπτυχο του επιτυχημένου E shop

  • English
  • Ελληνικά

Το τρίπτυχο του επιτυχημένου E shop

Το e-shop είναι η ψηφιακή παρουσία του φυσικού καταστήματος και κύριος ένα δίαυλος πρόσβασης σε μια αγορά χωρίς σύνορα, την παγκόσμια αγορά του Ιnternet. Ένα κατάστημα E shop θα πρέπει να παραμένει λειτουργικό, ασφαλές, και κυρίως  φιλικό και εύκολο προς την χρήση για τους πελάτες αλλά και για τον διαχειριστή. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το κατάστημα σας  σύμφωνα με τις μοναδικές ανάγκες τις επιχείρησής σας και της αρχές του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Οι 3 άξονες επιτυχίας μας

1. Να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε ο χρήστης της σελίδας να λαμβάνει την εικόνα που εσείς θέλετε να δώσετε για την  επιχείρηση σας.

2. Να έχει σχεδιαστεί με τις αρχές του UX Design, να διατηρεί αποτελεσματική και γρήγορη πλοήγηση για να να αυξάνει την ευχαρίστηση και το χρόνο παραμονής των χρηστών. Σημαντική ανάγκη του κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος είναι εκτός των παραπάνω, να διατηρείται η λειτουργικότητα και η εύκολη διαχείριση του καταστήματος για τους συντονιστές αλλά και για τον διαχειριστή.

3. Να διασφαλίζει την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των αγορών με την χρήση σύγχρονών εργαλείων. Η διασφάλιση των συναλλαγών και των τραπεζικών στοιχείων των πελάτων είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο της δημιουργίας του eshop.

Τα εργαλεία μας

Σχεδιάζουμε από την αρχή το eshop της εταιρίας σας, υλοποιώντας και υποστηρίζοντας υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου και χρηστικής εμπειρίας υψηλής ποιότητας. Ξεκινάμε αποτυπώνοντας από κοινού την ιδέα, προχωράμε στην υλοποίηση αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, κάποια από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι το Prestashop, το ÜberCart και το VirtueMart.
και εξακολουθούμε να σας υποστηρίζουμε τεχνικά και στην διαδικασία καταχώρησης και ταξινόμησης προϊόντων.