Γιατί να επιλέξω Google AdWords;

  • English
  • Ελληνικά

Γιατί να επιλέξω Google AdWords;

10_social_mediarules.png

Η λειτουργία ενός site είναι μια δυναμική υπόθεση! Μετα την κατασκευή, το SEO, τον ορισμό των κατάλληλων παραμέτρων  σειρά έχει το Marketing και οι  τεχνικές προώθησης. Η ιστοσελίδα μας δεν αρκεί να είναι λειτουργική, αλλά θα πρεπεί να αυξάνει συνεχώς και την επισκεψιμότητα της και άρα πολύ συχνά και τις πωλήσεις. Ίσως μετά από αυτή την εισαγωγή ήδη το μυαλό σας να πηγαίνει στα Google Ads, ίσως και όχι αλλά για αυτό είμαστε εμείς εδώ! ;)

Τι είναι το Google AdWords;

 

Με λίγα λόγια, για όσους δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα, το Google AdWords είναι ένα εύχρηστο εργαλείο στοχευμένης διαφήμισης στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, για την οποία πληρώνετε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ πάνω στη διαφήμιση και όχι απλά για την εμφάνιση της (Pay Per Click – PPC).

Το Google AdWords επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων κειμένου ή εικόνας (banner), τις οποίες ρυθμίζετε να εμφανίζονται για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες στο internet σχετικές με αυτές τις λέξεις.

 

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Google AdWords;

 

1. Στοχευμένη διαφήμιση
Μπορείτε να διαφημίσετε το site σας σε περισσότερους αριθμητικά χρήστες σε σχέση με την παραδοσιακή διαφήμιση, σε συγκεκριμένες χώρες, για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και μόνο σε άτομα που αναζητούν εκείνη τη στιγμή, πληροφορίες με αυτές τις λέξεις. Είναι πολύ πιο στοχευμένη από παραδοσιακά κανάλια διαφημίσεις έντυπος τύπος, ραδιόφωνο, τηλεόραση γιατί ουσιαστικά η διαφήμιση σας προβάλετε σε αυτούς που έχουν δήξει ενδιαφέρον για τον τομέα σας με απλά λόγια προβάλλεται σε δυνητικούς πελάτες σας!

2. Κόστος και αποτελέσματα
Σε σχέση με την παραδοσιακή διαφήμιση, η online διαφήμιση μπορεί να είναι αρκετά οικονομικότερη και τα αποτελέσματα μεγαλύτερα και άμεσα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέτεις εσύ συγκεκριμένο κόστος καμπάνιας ανά ημέρα και ανά κλικ, και έχεις πάντα τον πλήρη έλεγχο .

3. Στατιστικά και έλεγχος
Τέλος, μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά στατιστικά για τη διαφήμιση, τα κλικς, τους επισκέπτες που στέλνει η κάθε διαφήμιση στο site σας κτλ. Με την ολοκλήρωση της πρώτης καμπάνια αλλά και ακόμη νωρίτερα μπορείς να ελέγξεις την πορεία της, να την αναδιαμορφώσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα και σίγουρα έχεις την δυνατότητα να συλλέξεις σημαντικά στοιχεία για την προώθηση σου.

Έχεις αρχίσει να το σκέφτεσαι και εσύ αλλά δεν ξέρει πώς να στήσεις την πρώτη σου καμπάνια; Για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Συμπλήρωσε την Φόρμα Επικοινωνίας και μέσα στις επόμενες 3 ημέρες θα έχουμε επικοινωνήσει μαζί σου για να οργανώσουμε την πρώτη καμπάνια της δικής σου επιχείρησης!