Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξετε και εσείς το δικό σας e shop;

  • English
  • Ελληνικά

Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξετε και εσείς το δικό σας e shop;

ecommerce-online shopping

Εδώ και καιρό σκέπτεστε πως θα θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα ή να επεκτείνεται την ηλεκτρονική παρουσία του εταιρικού σας site;
Διστάζετέ γιατί δεν γνωρίζεται ακόμη τον τρόπο και πως θα ωφεληθεί άμεσα η επιχείρησή σας από αυτό;
Οι παρακάτω λόγοι  για την δημιουργία eshop θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και να εξελίξετε την επιχείρηση σας.


• Μια αγορά χωρίς σύνορα

Η παρουσία του καταστήματος σας (και) στο internet θα σας δώσει την δυνατότητα να προβάλετε τα προϊόντα η τις υπηρεσίες σας δίχως γεωγραφικούς περιορισμούς.  Η ηλεκτρονική σας παρουσία θα σας δώσει την δυνατότητα να παίξετε με ίσους όρους με τους μεγαλύτερους παίχτες της αγοράς και αναδείξετε τα δυνατά  σημεία στα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας ή στην τιμή.

 

• Ελαχιστοποίηση των πάγιων εξόδων 

Η απόφαση να δημιουργήσεις ένα φυσικό κατάστημα ή να επεκτείνεις ένα ήδη υπάρχον σε καινούργια περιοχή είναι μια δύσκολη  και ριψοκίνδυνη απόφαση αν αναλογιστείς τα μεγάλα πάγια έξοδα που απαιτεί η φυσική παρουσία ενός καταστήματος. Η δημιουργία ενός eshop απαιτεί πολύ μικρότερο κόστος δημιουργίας  σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα και ακόμη πολύ μικρότερο κόστος συντήρησης.

 

• Ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών της επιχείρησης σας.

Είστε υπερήφανος επαγγελματίας, με ικανοποιημένους πελάτες και ένα portfolio που σας δίνει εξαιρετική θέση ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας. Δεν ήρθε ή ώρα να αναδείξετέ τα ιδιαίτερα προϊόντα σας, τις ικανοποιημένους πελάτες ή και τις εξαιρετικά καλύτερες τιμές σας έναντι των ανταγωνιστών σας; Η δημιουργία e shop δίνει στους χρήστες της σελίδες εύκολη πρόσβαση στο κατάστημα σας, δυνατότητα σύγκριση προϊόντων αλλά και αυξάνει το χρόνο παραμονής του χρήστη στο site σας αλλά

 

• Εξελίσσομαι γιατί εξελίσσονται οι καταναλωτικές συνήθεις.

Η αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών δεν είναι πλέον η ίδια. Οι καταναλωτές πριν αποφασίσουν μία αγορά επισκέπτονται ένα  μεγάλο αριθμό σελίδων,  συγκρίνουν , βλέπουν αναλυτικά τα χαρακτηρίστηκα του προϊόντος, αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες καθώς και αξιολογούν πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι το εταιρικό site  καθώς και το eshop σας.
Άρα αντί να σπαταλάτε χρόνο και χρήματα σε ενέργειες που έχουν ελάχιστα έως καθόλου αποτελέσματα, μπορείτε να επενδύσετε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, που θα καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά και τους στόχους της επιχείρησής σας.