Επίσημη τουριστική ιστοσελίδα "Chios.gr"

  • English
  • Ελληνικά

Πληροφορίες - Χαρακτηριστικά

To chios.gr είναι η επίσημη πύλη τουριστικής προβολής της Περιφερείας Β. Αιγαίου για τον νομό της Χίου, ενός από τα ομορφότερα νησιά του Βόρειου Αιγαίου. To chios.gr αποτελεί έναν σύγχρονο πληροφοριακό και τουριστικό οδηγό που φιλοδοξεί να απαντήσει στην ερώτηση «Τι ενδιαφέρον μπορώ να δω και να κάνω στην Χίο;» και να βοηθήσει τον κάθε επισκέπτη που θέλει να γνωρίσει την ιστορία, το φυσικό τοπίο, τις παραδόσεις αλλά και ιδιαιτέρα στοιχεία όπως η μαστίχα, η ναυτοσύνη, οι ηφαιστιογενείς παραλίες που κάνουν τον νησί της Χίου ένα μοναδικό τόπο.

Μέσα από την περιήγηση ο επισκέπτης, καθοδηγείται ψηφιακά σε ένα μεγάλο μέγεθος πληροφοριών με εκατοντάδες φωτογραφίες από κάθε γωνιά του νησιού, επιτρέποντας του να πλοηγηθεί σε πολλές και διαφορετικές θεματικές ενότητες με ένα τρόπο εύκολο και σύγχρονο που κερδίζει το ενδιαφέρον και την παραμονή του χρήστη στον ιστότοπο.

Απώτερος σκοπός του chios.gr είναι να ενημερώσει, πληροφορήσει και τελικά να κερδίσει τον επισκέπτη να γνωρίσει την Χίο, αυτό το κρυμμένο θησαυρό του Αιγαίου!

Κατηγορία έργου

  • Portal - Services
www.chios.gr